Haberler

Yola çıkacaklar dikkat! Bolu Dağı geçişi tüm araçlar için trafiğe kapatıldı

Güncelleme:

Türkiye'yi esir alan yoğun kar yağışı Bolu Dağı geçişinde etkili oldu. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Karayolları Genel Müdürlüğü, D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişinin her iki yönünün de tüm taşıtlar için trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Günlerdir süren etkili olan kar yağışı hayatı felç ediyor. İstanbul'da dün akşamdan beri etkili olan kar yağışı Bolu Dağı geçişinde de kuvvetli bir şekilde yağıyor. Etkisini sürdüren kar yağışına karşı yetkili kurumlar olumsuzluk yaşanmaması adına bir takım önlemler alıyor.

BOLU DAĞI GEÇİŞİ TRAFİĞE KAPATILDI

Karayolları Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından, yoğun kar yağışı olması nedeniyle D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişinin her iki yönünün tüm taşıtlar için trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Yola çıkacaklar dikkat! Bolu Dağı geçişi tüm araçlar için trafiğe kapatıldı

TEMİZLİK ÇALIŞMALARININ ARDINDAN YENİDEN ULAŞIMA AÇILACAK

Karayolları ekiplerinin kar küreme ve temizlik çalışmasının ardından güzergah yeniden ulaşıma açılacak. D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde de tır geçişine Elmalık noktasından itibaren izin verilmiyor. Ekiplerce durdurulan tırlar, parklara ve kent merkezine yönlendiriliyor. Bölgede kısa süre bekletilen diğer araçların geçişine de kar küreme araçlarının arkasında konvoy halinde izin veriliyor.

DİYARBAKIR-SİVEREK YOLU DA ULAŞIMA KAPATILDI

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu tüm araçlar için trafiğe açılırken Diyarbakır-Siverek yolunda da ulaşıma izin verilmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Karayolları Genel Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title