Haberler

Aniden yola çıkan koyun sürüsünün sebep olduğu kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Güncelleme:

Ardahan'da koyunların yola aniden çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazaya neden olan küçükbaş hayvanların 31'i telef oldu.

Ardahan-Hanak kara yolunun Çayağzı köyü mevkisinde Özgür Ceylan'ın kullandığı 75 AAB 995 plakalı kamyonet, önce yola aniden çıkan koyun sürüsüne, ardından karşı şeride geçerek aynı istikametten gelen Kemal Çelik idaresindeki 75 T 0805 plakalı ticari taksiyle çarpıştı.

Kazada, taksi sürücüsü Kemal Çelik (61) olay yerinde hayatını kaybetti, araçta bulunan ve isimleri belirlenemeyen 2 yolcu ile kamyonet sürücüsü Özgür Ceylan ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılan ve ismi belirlenemeyen yolculardan biri de burada hayatını kaybetti.

31 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

Kazaya neden olan küçükbaş hayvanların 31'i telef oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yola aniden çıkan koyunların sebep olduğu kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Yola aniden çıkan koyunların sebep olduğu kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Özgür Ceylan Ardahan Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

aycan:

ooyy yazık olmuşş ölenlere allah rahmet eylesin . . neden dikkat etmezlerki sürüleri yoldan geçirirken gece vakti

1
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Turkiyede her ne yapilirsa yapilsin hep alalacele bastan savma yapiliyor..ozellikle otoyollari..ne yabani hayvanlar ne koyluler ne koylunun hayvani dusunuluyor;((

0
0
yanıtYanıtla
Hakan:

nasil söförmüs bunlar kimbilir nekadar suratli gidiyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Nasıl bir hızla gitmiş haberin var mı ? Başka yol yok hayvanları nerden geçirsinler hepsine yazık oldu çobana da hayvanlara da diğerlerine de ...

0
0
yanıtYanıtla
gamze:

Hayvanların geçebileceği hayvan tabelası olduğu yer zaten var dikkatinizi çekerim. Orayı bırakıpta başka yerden geçiren şuan ortada olmayan kaybedilen yabancı çoban dan bahsediyoruz. önce onu bi öğrenin sonra böyle bir mebal altına girin. ayrıca çobana ne olduğu bilinmiyor ilk görülen kişi herkesin bildiği yabancı çabon ortada yok kaybedilmiş bencede çobana çok yazık.

yanıt0
yanıt0
gamze ceylan:

Hayvanların geçebileceği hayvan tabelasının koyulduğu yer var zaten hanım efendi . Orayı bırakıpta başka yerden geçiren üstelik başında yabancı bir çoban olan olay dan bahsediyoruz. Önce bişeyleri araştırın öğrenin sonra da böylesine büyük mebal altına girin lütfen. ayrıca evet çobana çok yazık herkesin bildiği hatta ve hatta ilk olay yerinde görülüp sonradan yok edilen yabancı çoban çok yazık neden yok onu da iyice öğrenin...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title