Haberler

Yokuştan aşağıya kayan 4 yaşındaki çocuk midibüsün altında can verdi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde altına koyduğu parke parçası ile yokuştan aşağıya kayan 4 yaşındaki çocuk, ana yola fırlayınca özel halk otobüsünün altında kalarak can verdi.

Dilovası ilçesi Kayapınar Mahallesi Garip Sokak ile Bağdat Caddesi kesişiminde meydana gelen olayda Garip Sokak'ta oyun oynayan 4 yaşındaki Hüsein Ada, altına aldığı tahta parke parçası ile yokuştan kaymaya başladı.

ANA YOLA FIRLADI

Hızla yokuştan inen Ada, duramayarak Bağdat Caddesi'ne fırlayınca o sırada yoldan geçen Dilovası-İzmit hattında yolcu taşıyan Y.D. idaresindeki 41 J 7169 plakalı özel halk otobüsünün altında kaldı. Kanlar içinde kalan Ada'yı görenler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUK HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Midibüsün arka tekerinin altından çıkarılan küçük çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Dilovası Devlet Hastanesine kaldırıldı. 4 yaşındaki Ada, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası halk otobüsü sürücüsü Y.T. gözaltına alınırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yokuştan aşağıya kayan 4 yaşındaki çocuk midibüsün altında can verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dilovası Bağdat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Tılkı:

Uzulmuyorum bu sorumsuz ana babann sonucu böyle olur yahu bızım sokakta gece 1 de sokakta halen onlar cocuk dısarda ve başlrnda bı tane buyuk yok pes doğrusu nasıl bır aile yapları var anlamak mumkun deil

9
20
yanıtYanıtla
ümsükhanım:

Köyden göçenler. Istanbul kocaman bir taşralı kasabası oldu. Şehir kültürü yok. Cahil dolu. Osmanlı zamanındaki gibi izinsiz kimse anadoludan girememeli istanbula

yanıt0
yanıt0
BRO:

Nerede bu çocuğun ailesi? Bu nasıl bir sorumsuzluktur!

23
0
yanıtYanıtla
...:

Ablasının gözü önünde öyle olmuş ztn

yanıt0
yanıt2
yazık:

bu olay istanbulda da çok var ve çok tehlikeli. aklım çıkıyor yolda giderken tedirgin sürüyorum aracı

13
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Allah Rahmet Eylesin, Allah Ailesine Sabirlar Versin Insallah

8
0
yanıtYanıtla
Behlüldane:

Çocuğu doğurmak marifet değil ülkeye topluma saygılı büyütmek

5
2
yanıtYanıtla
ümsükhanım:

Ne alaka şimdi saygılı falan ne saygısızlık yaptı parmak kadar çocuk. Bal kabağı yaptım yen mi?

yanıt0
yanıt0
YAŞLI KURT:

Çocuklara oyun alani bırakmadık. Her yer beton her yer asfalt

7
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Anne babası yokmu çocuğun bu nasıl sorumsuzluk

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title