Haberler

    Yoga Tablet 2 Pro Geldi!

    En güzel aşk filmlerini projektörlü Lenovo Yoga Tablet 2 Pro'dan izleyin.

    Sevgililer Günü'nde dev ekranda romantik bir aşk filmi izleyebilir, odanızın bir duvarına şömine yerleştirebilir ya da tavanınıza yıldızları taşıyabilirsiniz. Siz yaratıcılığınızın sınırlarını zorlarken tek yardımcınız yeni projektörlü Yoga Tablet 2 Pro olacak.

    Son bir yıldır 18 saatlik pil ömrüyle tablet pazarında büyük ses getiren Lenovo Yoga Tablet, 2015'e dünyanın tek projektörlü tableti Yoga Tablet 2 Pro ile damgasını vuruyor. Hollywood'un başarılı yıldızı Ashton Kutcher'ın ürün mühendisi olarak geliştirdiği Yoga Tablet, şimdi geniş ekranı ve benzersiz ses kalitesi sunan hoperlörü ile dünyanın en iyi ev eğlence tableti olarak iddiasının da hakkını veriyor.

    Subwoofer olan tek tablet

    13 inçlik ekranı ile dikkat çeken Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, QHD görüntü kalitesiyle gerçeğe yakın bir görsel deneyim sunuyor. Görüntüyü istediğiniz alana 50 inçe kadar yansıtabilen Pico projektörü ile tabletten film izleme keyfine bambaşka bir boyut katan Yoga Tablet 2 Pro, geliştirilmiş ses sistemi ile de dikkat çekiyor. Dünyada subwoofer eklenen ilk tablet olma özelliği taşıyan Yoga Tablet 2 Pro, kullanıcılarına gerçek bir ' home theatre' deneyimi sunuyor.

    Evde sınırsız romantizm

    Seçkin teknoloji marketlerde 1.599 TL fiyatla satışa çıkan Yoga Tablet 2 Pro, Sevgililer Günü'nde yaratıcı bir sürpriz yapmak isteyenlere de birbirinden ilginç ve eğlenceli fikirler sunuyor. Projektörü sayesinde duvarlarınızı dev ekran haline getirip odanızı, size özel bir sinema salonuna çevirebilir, en romantik filmleri tabletinizden izleyebilirsiniz.

    Yoga Tablet 2 Pro'yu sevgilinizle geçireceğiniz romantik anların dekorasyonu için de kullanabilirsiniz. Yansıtacağınız bir şömine videosuyla odanızı sıcacık bir dağ evine dönüştürürken tavanınıza yıldızları yansıtabilirsiniz. Üstelik Yoga Tablet 2 Pro, 15 saatlik pil ömrü ile de iddiasını sürdürüyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Ashton Kutcher Hollywood Lenovo Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title