Haberler

Yılmaz Erdoğan,russell Crowe'nin Filminde Yer Alacağı Sinyalini Verdi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in dünyaca ünlü aktör Russell Crowe ile görüşmesine ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan da katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in dünyaca ünlü aktör Russell Crowe ile görüşmesine ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan da katıldı. Görüşmenin ardından açıklama yapan Erdoğan, filmde oynayabileceği sinyalini verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, dünyaca ünlü aktör Russell Crowe'nin Türkiye'de Anzak askerlerinin hikayelerini konu alan filmi için bir araya geldi. İkilinin görüşmesine daha sonra ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan da eşlik etti.

Topkapı Sarayı'nda yapılan görüşmelerin ardından salondan çıkan Yılmaz Erdoğan, gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, görüşmenin içeriğine ilişkin soru üzerine 'Yok biz şuradaydık, biz gelirken onlar çıktılar' şeklinde bir espri yaptı ve ardından "Tabi bizim Kültür Bakanlığı ile bir takım çalışması yapıyoruz Oscar yarışıyla ilgi. Onla ilgili çalışmaların ne aşamada olduğuna dair bilgi verdik, onları konuştuk" dedi.

Bir gazetecinin 'Ünlü aktör sizi çok beğendiğini ve Türk aktör oynatmak istediğini açıkladı. Bu isimler arasında siz de yer alacak mısınız?' şeklindeki sorusu üzerine Erdoğan yine espriyle "Sağolsun, biz de kendisini çok beğeniriz" diye yanıt verdi.

Bu filme oynamak isteyip istemeyeceği sorulan Erdoğan, "İsterim tabii ama filmin sahibi onlar, ancak onlar bunu açıklayabilirler. Dolayısıyla görüşüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ama çok sevdiğimizi pişman etmeyen bir aktör yani. Daha önceden de çok severdim. Tanıyınca da çok sevimli iyi biri" diyerek filmde yer alacağının ilk sinyallerini verdi.

Basın mensupları Oscar çalışmalarıyla ilgili Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin Erdoğan'a da soru yöneltti. Bir basın mensubunun Oscar çalışmaların nasıl gittiği şeklindeki soruyu Bilgin, "Biz bu sene çok heyecanlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılacak çok şey var. ve buradan da çok güzel bir işbirliği ile gidiyoruz oraya. Acayip bir enerji var. Hem burada şansımızın çok yüksek olduğunu yanımızda olarak herkes bize hissettiriyor, hem de orada da izleyen herkesin tepkileri gerçekten umutlu bir durum olduğunu bize hissettiriyor. Gideceğiz ve elimizden geleni yapacağız" diye yanıt verdi.

Aktör ile ilgili izlenimleri sorulan Belçim Bilgin Erdoğan, "Ben şimdi ilk defa gördüm. Çok beğendim bir aktör. Çok karizmatik" diye yanıt verdi bunun üzerine Yılmaz Erdoğan 'gladyatör ne diyebilirsin' diyerek espri yaptı.

Yılmaz ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan daha sonra buradan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bilgin Erdoğan Yılmaz Erdoğan Russell Crowe Ömer Çelik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title