Haberler

Yıldızeli'nde Okuma Bayramı Düzenlendi

Yıldızeli TOKİ Karşıyaka İlkokulu 1.Sınıf öğrencileri okuma sevincini okulda yaptıkları programda aileleriyle birlikte kutladılar.

Yıldızeli TOKİ Karşıyaka İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri okuma sevincini okulda yaptıkları programda aileleriyle birlikte kutladılar.

Konferans salonunda, velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen okuma bayramı programında 1/A sınıfı öğrencileri hünerlerini sergilediler. Çeşitli oyunlar, şarkılar, şiirler, skeçler ve slaytların yanında video çekimleri ile hazırlanan haber bülteni izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Programda konuşan Okul Müdürü Turan Kırmıt "Okul olarak vizyonumuz öncelikle en kaliteli eğitimi vererek öğrencilerimizi milli ve ahlaki değerlerle donatıp yetiştirmek" olduğunu belirterek programda emeği geçen 1/A sınıfı öğretmeni Mehmet Çifçi'yi okuma başarısını üstün performanslarıyla süsleyen öğrencileri kutladı.

Programın bitiminde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Uysal öğrencilere okuma belgelerini takdim ettiler. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Yıldızeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title