Haberler

Ygc'den Vali Yurtnaç'a Ziyaret

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı Osman Hakan Kiracı ve yönetim kurulu üyeleri Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ı makamında ziyaret etti.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı Osman Hakan Kiracı ve yönetim kurulu üyeleri Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ı makamında ziyaret etti.

Yozgat Vali Yurtnaç, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meslekleri güçlük içinde yapan basın mensupları ile yakın temas içinde çalışacağını söyledi.

Yozgat'ı her alanda kalkındarmak için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade eden Vali Yurtnaç, "Yozgat'ta Eğitimin kalitesinde biraz sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla Yozgat'ta eğitimin kalitesini artıracağız. Neyle arttıracağız. Lafla arttırmayacağız. Öğretmen ve öğrencileri rekabete sokacağız. Maddi manevi ödüllerimiz olacak. Bunlar gerek kitap okumada, gerek başarı kazanmada ödüllendireceğiz. Ayrıca, Yozgat'ın tanıtımına da önem vereceğiz." diye konuştu.

Yozgat'ın termal kaynaklar bakımından zengin bir il olduğunu belirten Yurtnaç, "Genel itibariyle bu kısa dönemde termal önemlidir. Yozgat'ın termal kaynaklarını değerlendireceğiz. Termal Yozgat'ın bir dışa açılımı olabilir ve bunları değerlendireceğiz hep birlikte." dedi.

Yozgat'ta birçok yatırımın devam ettiğinin altını çizen Yurtnaç, şöyle devam etti:

"Yozgat'ta bundan sonra göç duracaktır?. Şu ana kadar yani belediyelerde en riskli yatırım nedir. Altyapıya yaptığımız yatırımlardır. Bunlar zaman içerisinde insanlara rahatlık sağlar. Ama yapılırken her yer dağınık müthiş bir sorun yumağına dönüşür. Yozgat'ın da hızlı tren, havaalanı, organize sanayi bölgesi bunları bir tarafa koyun diğer taraftan Diyanet Eğitim Merkezi, cezaevi, hastane, Adalet Bakanlığının işleri. Bunlar Yozgat'ın nüfusunu 5 ila 10 arasında artıracaktır. Ama en önemli artış ise, organize sanayi bölgesinin harekete geçirilmesi ile olacaktır. "

Kiracı ise, yeni görevi için Yurtnaç'a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, cemiyetin kente Yozgat Basın Müzesini kurmak için çalışma başlattığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Yurtnaç Osman Hakan Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title