Haberler

Yeşilçam'ın emektar ismi Oktay Yavuz, 78 yaşında hayatını kaybetti

Güncelleme:

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Oktay Yavuz, 78 yaşında kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yavuz, oynadığı kötü adam rolleriyle hafızalara kazınmıştı.

Bir süredir Maltepe'de özel bir hastanede kanser tedavisi gören Oktay Yavuz, hayatını kaybetti.

KURTKÖY'DE TOPRAĞA VERİLECEK

78 yaşında hayatını kaybeden oyuncu, bugün Kurtköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Oktay Yavuz Yeşilçam'ın kötü adam rolleriyle hafızalara kazınan ismiydi. Yardımcı jön olarak birçok yapımda ve önemli rollerde de yer alan Yavuz, birçok ünlü isimle çalışmıştı.

OKTAY YAVUZ KİMDİR?

Yeşilçam'ın kötü karakterlerinden Oktay Yavuz bir döneme damgasını vurmuştu. Oktay Yavuz 1 Ocak 1943 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. Nice yer aldığı sinema filmi ardından 1974 yılında Almanya'ya gurbetçi olarak gitti. Amerikan, İngiliz, Fransız, Alman ve Arap yapımcıların Türkiye'deki çalışmalarına da oyuncu olarak katkı sağladı. Oktay Yavuz, 500'ün üstünde sinema filminde performans gösterdi. Ayrıca kısa metrajlı belgesel yapımlar dışında birçok fotoromanda da yer aldı. 1974'ten sonra ise Türkiye'ye izine geldiği dönemlerde bazı filmlerde rol alan usta oyuncu, daha sonra gelen teklifleri geri çevirdi.

Yeşilçam'ın emektar ismi Oktay Yavuz hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın emektar ismi Oktay Yavuz hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Yavuz Maltepe Haberler

500

Yorumlar (16)

DOĞRUCU:

Rüya bitti ve gerçek hayat şimdi başladı yaşamış olduğu hayatın hesabını verecek

20
37
yanıtYanıtla
fer:

Öyle bişi yok seni kandırmışlar hahah madem sonsuz yaşam var niye ömlüyorsun

yanıt4
yanıt4
yanlışçı:

Doğrucu sen öbür tarafa gidip geldin mi ?

yanıt1
yanıt3
erzrmlu:

1970''li yıllarda almanya remscheid''te bir fabrikada babamla birlikte çalışmış ve iyi arkadaşıymış babamın

38
1
yanıtYanıtla
EYVALLAH USTA:

Şimdiki dizi oyuncuları eskilerin yanında SIFIR

26
4
yanıtYanıtla
bogey:

Rabbim taksiratını affetsın Mekanı cennet olsun

18
4
yanıtYanıtla
ACEP:

Rabbin ne yapabilir bundan sonra? Mekanı kara toprak. Ne cennet var ne cehennem.

yanıt2
yanıt16
zaman ahir zaman oldu:

acep, yanlış zannettiniz, siz bu asırda nasıl bu kadar aciz kalabildiniz, siz de hiç mi göz iz''an, akıl, fikir, yok, şeytan-ı lain sizin beyninize ve aklınıza acep gemici düğümü atmış?ve dolayısıyla vücut sarayının yönrtimini ele geçirmiş, o düğümden ölmeden önce kurtulabilmenizi temenni ediyoruz. yoksa ölümünüz de sonrası da çok feci olur, evvela EUZÜ BESMELE çekerek şeytan-ı laini yanınızdan kovasınız, sonra KELİME-İ ŞEHADET getiresiniz MÜSLÜMAN olasınız, , samimi tövbe edesiniz

yanıt4
yanıt0
BİRİSİ:

Papa seni kutsasın bizans askeri az mı çektirdin kara murata .

13
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Kuveytli milyarder Nasser al-Kharafi hayatını kaybetti. kendisinin altından yatak odası tahtı vardı dünyanın en pahalı arabası ve uçağı vardı ölünce zenginliği bitti ve toprak altına girdi. Yeşilçam oyuncusu Oktay Yavuz belki çok lüks hayat yaşamadı ama o da toprak altına girdi. Allah rahmet eylesin. Allah katında her kul eşittir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title