Haberler

Bartın'da 42 madencimizin hayatını kaybettiği facianın acısı dinmeden Zonguldak'ta bir patlama daha: 4 yaralı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda Bartın'da meydana gelen ve 42 vatandaşımızın hayatını kaybettiği acı olayın üzerinden çok geçmeden yürekleri ağza getiren bir olay daha yaşandı. Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 madenci yaralandı.

Geçtiğimiz günlerde Bartın'daki bir maden ocağında patlama meydana geldi. Tüm ülkeyi yasa boğan faciada 42 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralanan madencilerimizin tedavisi ise halen İstanbul'da devam ediyor.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Felaket sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken, TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir'in de aralarında olduğu 8 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZONGULDAK'TA MADEN OCAĞINDA PATLAMA: 4 YARALI

4 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan acı olayın yankısı daha dinmeden bir acı olay daha yaşandı. Zonguldak'ta dün gece saatlerinde ilçede faaliyet gösteren özel bir şirkete ait olduğu belirtilen maden ocağında patlama meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada 4 işçi yaralandı. Yaralanan 4 maden işçisi Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Daha sonra yaralı 2 işçi Ankara'ya sevk edildi. Haberi alan madencilerin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

ZONGULDAK'TA MADEN OCAĞINDA PATLAMA: 4 YARALI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500

Yorumlar (5)

Kamil Buyrat:

Madencilere ruhsat verenler baş sorumlusu. Ehliyeti torpil ile alanları görüyoruz yollar kan gölü.

24
5
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

aslında bu gibi şeyler kader değildir haktan doğruluktan ayrılmış kötü toplumun yöneticisi kötü olur ahirette cehenneme gönderilecek zalim halk yöneticilerini yöneticileride halkı suçlayacak kul hakkından yalan riya iftira dan uzak durun

3
0
yanıtYanıtla
kenan aygun:

yazıklar olsun akp hdp ile toplantı yapıyor

0
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Demek ki ders almıyoruz , gerekenleri yapmıyoruz diye düşünüyorum

2
0
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

İş güvenliğine önme vermeyen işletmeler de çalışmayın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title