Haberler

AK Parti Yunusemre Adayı Çerçi, Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Mehmet Çerçi, 75. Yıl Mahallesi'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, 75.Yıl Mahallesi'ni ziyaret etti.

Çerçi'ye ziyaretinde Yunusemre iİlçe Başkanı Engin Yüksel eşlik etti. Çerçi ve Yüksel ziyarette yüzlerce mahalle sakinlerine hitap etti. 75.Yıl mahallesinde böyle güzel bir kalabalık ve coşku ile karşılanmanın büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen AK Parti Yunusemre İlçe BaşkanI Engin Yüksel, Bu kalabalık gösteriyor ki vatanda'larımızın AK Parti ve Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'a güveni tam. Bu kalabalıklarda asıl sevgi asıl coşku bizlerden ziyade Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevgisidir. Bu sevginin önünde hiçbir güç duramIyor duramayacaktır" dedi.

Dünya'ya rest çeken, mazlumların lideri, Davos Fatih'i Recep Tayyip Erdoğan'ın başını öne eğdirmeyeceklerini söyleyen Yüksel konuşmasına şöyle devam etti: "Yunusemre Belediyesi'nde onlarca koruma ordularI x-ray cihazlarI olmayacak. Bizler millete efendilik değil, hizmetkar olmak için çalışan insanlarız. Bizler milletle arasına mesafe koyan değil milletin arasında olan ve her zaman milleten yani sizlerden güç alan insanlarız."

Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel'in ardından konuşan Dr. Mehmet Çerçi, Recep Tayyip Erdoğan'nın 12 yıldır milletinin gücünü arkasına alarak dimdik şekilde yürüyüşünü devam ettirdiğini söyledi. "Cumhuriyet tarihinde 12 yıl hiçbir başbakan görev yapmamıştır" diyen Çerçi, "Bugünlerde çeşitli entrika dublaj montaj şantaj çeteleri ve uluslararası güçler Büyük usta'nın ve milletinin büyük yürüyüşünün önünü bu entrikalarla kesmeye çalışıyorlar ama buna onların gücü yetmez. AK Partin'in Türkiye genelinde yüzde 50 oy alacaktır. Balıkesir, Şanlurfa, Malatya, Elazığı, Denizli, Muş, Ağrı mitingleri bunların en iyi görüntüsüdür. Sayın Başbakanımıza bu gücü milletimiz verdi ve vermeye de devam ediyor. Bizler makam mevki koltuk sevdalısı değiliz. Bu makamlar hizmet için birer araçtır. Biz projelerimizde iddialıyız. Yunusemre ilçesini modern ve kültürel bir merkez haline getireceğiz ve 75. Yıl Mahallesi de bundan fazlasıyla yararlanacak"dedi.

75.Yıl Mahallesi'nde mitinge dönüşen kahve ziyaretinin sonunda Çerçi, vatandaşları kırmayarak mahalleli ile birlikte zeybek oynadı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Yüksel Mehmet Çerçi Yunusemre Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title