Haberler

Youstartup Girişimcilik Zirvesi" Gaün'de Gerçekleşti

GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, Türkiye olarak petrol, altın ve çok büyük katma değer kazandıracak zenginliğin olmadığını belirterek, “En büyük zenginliğimiz ülkemizdeki genç ve dinamik kuşaklar yani insan gücümüz” dedi.

GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, Türkiye olarak petrol, altın ve çok büyük katma değer kazandıracak zenginliğin olmadığını belirterek, "En büyük zenginliğimiz ülkemizdeki genç ve dinamik kuşaklar yani insan gücümüz" dedi.

Gaziantep Üniversitesi TargeT Teknoloji Transfer Ofisi ile Gaziantep TEB Girişim Evi işbirliğiyle GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde "YouStartup Girişimcilik Zirvesi" gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Bedir, "Gaziantep Üniversitesi olarak, ilgili ofislerimiz ve şirketlerimizle kamu, üniversite ve bunların altyapısını oluşturan, paydaşları olan insanlarımızla birlikte ülkemizi bir adım daha ileriye taşımak ve ülkemizin dünya ülkeleri içinde rekabet gücünü artırmak istiyoruz" dedi.

Prof. Dr. Bedir konuşmasının devamında, "Bu tür konferans ve etkinliklerin hepsi birer kıvılcım. Bu kıvılcımlar bir araya geldiğin de eminim ki büyük bir alev olacaktır. Bu alev de ülkemizin refahı ve kalkınması için büyük hamlelerin altyapısını oluşturacaktır. Bugün gerçekleştirilecek olan youstartup birlikteliğin en büyük çıktısı girişimciliği profesyonel olarak yapan, bu konuda hikayesi olan mentörlerin sizlerle buluşmasını sağlamasıdır. Gaziantep Üniversitesi olarak siz girişimci arkadaşlarımızın daima arkasında olacağız ve sizleri destekleyeceğiz. Ülkemizde genç dinamik nüfusu harekete geçirilmesi lazım. Bu gençlerin toplumun hizmetine talip olacak duruma getirmek gerekiyor. Herkesin değil kimsenin göremediği fırsatları görüyorsanız siz bir girişimcisiniz. Bu ve buna benzer tüm etkinliklerimize desteklerinden dolayı üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Ali Gür hocamıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

YouStartup Girişim Fikir Projesinin Sahibi Erdal Gökhan Güneş ise girişimciliğe nasıl başladığının hikayesini paylaşarak, YouStartup hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Açılış konuşmaları sonrasında, Girişimcilik ve Girişim Nasıl Kurulur?, Melek Yatırımlar ve Girişim Fonları konularında paneller düzenlenirken, Başarılı Bir Girişim Örneği, Kamu Destekleri ve Hibe Programları, Startup Hukuku, TEB Girişim Evi, TARGET ve Girişiminizi ABD'ye Taşıyın konularında gün boyu süren sunumlar yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Türkiye Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title