Haberler

Yılmaz Yaman ve Ekibinden Vali Yılmaz'a Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti

Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürü Yılmaz Yaman ve beraberindeki zabıta ekipleri, Zabıta Haftası sebebiyle Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret etti.

Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürü Yılmaz Yaman ve beraberindeki zabıta ekipleri, Zabıta Haftası sebebiyle Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Zabıta müdürü Yılmaz Yaman kayıt dışı çalışmanın önüne geçmek için mücadele verdiklerini belirterek, zabıta ekiplerince yapılan çalışmaları anlattı.

Zabıta meslek grubunun zor bir meslek olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "İnsanlarla direkt teması olan kurumların yüzü olan zabıtanın işi zor. Yaptığınız işle kamu düzenini, kamu güvenliğini, insanların huzurunu sağlıyorsunuz. Bunlar manevi haz duyacağınız şeylerden bir tanesi. Ülkemizde onca insan, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli yaşayabilmesi için canını veriyor, şehitlik mertebesine ulaşıyorsa bu odur veya yoldaki insanların ayağına takılacak olan bir parçayı kaldırabiliyor, düşecek olan bir insanın düşmesini engelliyorsak bu da aynı şekilde o. Yaptığınız iş dışarıdan bakıldığında zor görünse de manevi tarafını görünce zorluğunu unutursunuz" dedi.

Kurallara uygun olmadığı gerekçesiyle ceza kesilen seyyar satıcılara ve zabıtanın düştüğü duruma da değindi Vali Yılmaz, "Güvenliğe bakan zabıtanın şehir yaşamında biraz geri kaldığını düşünüyorum. Şehirlerdeki düzenin sağlanmasında en büyük görev size düşüyor, diğer zabıta güvenlik görevlileri arkadan geliyor. Ticarete ya da haksız rekabete kısıtlama getiriyorsun. Kamu düzeni açısından uyulması gereken kurallara çekmeye çalışıyorsun. Duygusal olaylarda zor durumlarda kalabiliyorsunuz.Fakir mi zengin mi diye bakmıyoruz. Herkes kamu düzenini nasıl ihlal ederim hesabına giriyor. Batı toplumlarında öyle kurallar var ki, herkes o kurallara uyuyor, senin bulunmana bile gerek yok. Devlet otoritesi vardır denildiği zaman bitiyor. Bizde ise tam tersi, niye engel oluyorsunuz diye tepki görüyoruz" diye konuştu.

Vali Şerif Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın 189. kuruluş yıl dönümünü kutladığını dile getirdi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Yılmaz Yaman Şerif Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
title