Haberler

Yıldırım Belediyesi Gökdere Pazar Yeri'ni Yeniliyor

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi, kullanım ömrünü tamamlayan Gökdere Çarşısı'nı yenileme çalışmalarını yüzde 75 oranında tamamladı. Proje kapsamında modern pazar alanı, yürüyüş yolları ve açık otopark yer alacak.

Yıldırım Belediyesi, kullanım ömrünü tamamlayan ve ihtiyaçlara cevap veremez durumdaki Gökdere Çarşısı'ndaki yenileme çalışmalarını yüzde 75 oranında tamamladı.

Yıldırım Belediyesi, Gökdere Pazar Yerini yenileyerek, ilçeye değer katacak bir sosyal yaşam alanına dönüştürüyor. Toplam 18 bin 160 metrekarelik bir alanda hayata geçirilecek proje kapsamında modern pazar alanı, yürüyüş yolları, yeni alanlar ve açık otopark yer alacak. Gökdere Pazar Yeri'ndeki çalışmaların yüzde 75'nin tamamlandığını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Gökdere Pazarı, 20 yıldan fazla bir süredir hizmet veriyor. Dolayısı ile mevcut haliyle günümüz ihtiyaçlarına cevap vermekte yetersiz kalıyordu. Esnafımızın da bu konuda talepleri vardı. Gökdere Pazarı; Meydancık, Davutdede, Yıldırım, Sinandede, Şükraniye, Hacıseyfettin, Selimzade gibi birçok mahalleye hizmet veriyor. Hem bölge sakinlerimizin daha konforlu şartlarda alışveriş yapmasını sağlamak, hem de esnafımızın isteklerini yerine getirmek adına Gökdere Pazar Alanı'nı sil baştan yeniliyoruz. Yürüyüş yolları, yeni alanlar ve açık otopark bulunacak Gökdere Pazar Alanı açıldığında ilçeye değer katacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldırım Belediyesi Yerel Haberler Belediye Emlak Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title