Haberler

Yerköy'de Öğrenciler Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Yerköy Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul’u ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Yerköy Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul'u ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebahattin Bircan eşliğinde Yerköy Devlet Hastanesine giderek başhekim nezdinde bütün hastane personelinin ve sağlık çalışanlarının bayramını kutlayıp doktorlara karanfil verdi. Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan bu ziyareti son derece memnun kaldığını ifade eden Başhekim Dr. Sayit Usul öğrencilere ince düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

Öğrenciler, Başhekim Usul ile bir süre sağlık sektöründeki gelişmeler ve değişim, doktorluk mesleği ve hastanenin mevcut durumu konularında sohbet edip bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı 14 Mart Yerköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title