Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, kentteki bazı fabrika ve kurumları ziyaret etti.

AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, kentteki bazı fabrika ve kurumlarda çalışanlarla biraraya geldi.

Akkaya, AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner, Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal ve teşkilat üyeleriyle Burdur Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti.

Yemekhanede fabrika işçileriyle biraraya gelelerek sorunlarını dinleyen Akkaya ve beraberindekiler, Şeker Fabrikası Müdürü Abdulkadir Gülsün'den çalışmalar ve fabrika hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Devlet Su İşleri 182. Şube Müdürlüğü'ne giden heyet,  DSİ Şube Müdürü Murat Altınkaya ile bir süre görüştü. Buradan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AKEDAŞ) Burdur İl Müdürü İrfan Ataman'ı ve çalışanları ziyaret eden grup, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve peronelle sohbet etti. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Akkaya Bayram Özçelik Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title