Haberler

Yeni Müdür ve Müdür Yardımcısı Atamaları Yapıldı

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü sınava dayalı olarak yapılan müdür ve müdür yardımcılığı yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü sınava dayalı olarak yapılan müdür ve müdür yardımcılığı yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre, il genelinde müdür kadroları boş olan 7 okula müdür ataması yapıldı. Bozüyük Ertuğrulgazi İlk/Ortaokulu'na Mustafa Tetik, Bozüyük M. Akif Ersoy İlk/Ortaokulu'na Servet Çetinkaya, Bozüyük Cumhuriyet İlkokulu'na ise Hüseyin Kaya atandı. Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Hüseyin Tay, Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Ahmet Ünal, Söğüt 100.'üncü Yıl Ortaokulu'na Mahmut Ekinci, Bilecik Anaokulu'na ise Müge Üstünbaş atandı.

Diğer taraftan kadroları boş olan 16 okula da yeni müdür yardımcıları atandı. Atama sonuçlarına göre Bozüyük'teki okullara 10 müdür yardımcısı atanırken Bilecik merkeze 4, Osmaneli'ne ise 2 müdür yardımcısı atandı. Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Faruk Kılıçer, Bozüyük 70.'inci Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne Sevgi Yılmaz ve Volkan Aygün, Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Ekrem Sağın, Bozüyük Saffet Şeker İlkokulu'na Akın Aksu, Bozüyük M. Akif Ersoy Ortaokulu'na Belgin Yücel ve Bülent Karatağ, Bozüyük Çİtosan İlkokulu'na Salim Açıkgöz, Bozüyük Zehra Ulusay Ortaokulu'na İsmail Çağlar, Bozüyük Dodurga İlkokulu'na Derya Dönmez, Bilecik Anadolu Lisesi'ne Zeynep Büyükyazıcı, Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi'ne Sami Aygün, Bilecik Anaokulu'na Fatoş Karaca Beler, Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Mustafa Akkaya, Osmaneli 75.'inci Yıl Anadolu Lisesi'ne Betül Doğru ve Osmaneli İmam Hatip Ortaokulu'na Kadir Sarıkaya atandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title