Haberler

Yedaş ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması

Güncelleme:

- Yedaş ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması YEDAŞ Sinop Bölge Müdürlüğü ekipleri, Sinop Kent meydanı projesi kapsamında kot farkıyla yüksekte kalan trafoyu vinç yardımıyla yeni yerine aldı.

- Yedaş ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması

SİNOP - YEDAŞ Sinop Bölge Müdürlüğü ekipleri, Sinop Kent meydanı projesi kapsamında kot farkıyla yüksekte kalan trafoyu vinç yardımıyla yeni yerine aldı. Gerçekleşen çalışma drone ile görüntülendi.

Yaklaşık 20 dakika süren çalışma sonucu trafo sorunsuz olarak yeni yerine konumlandırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YEDAŞ Sinop Bölge Müdürlüğü Operasyon Yöneticisi Batuhan Sarıoğlu; "Sinop kent meydanı projesi kapsamında bizde YEDAŞ olarak güzelleştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm yatırım çalışmalarımızla bütün engelleri ortadan kaldırıyoruz. Aynı zamanda kaliteli ve sürekli enerjiyi sağlamak adına yine meydanı projesi kapsamında çeşitli alanlarda yatırım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada 1600 kW bir kabin deprese çalışması yaptık. Yeni yerine aldık. Kot farkından kaynaklık bir yükseklik söz konusuydu. Biz bunu giderdik. Çalışmalarımız hafta sonuna kadar devam edecek. Hafta sonuna kadar bütün kablolar yer altına alınarak meydan projesi çalışmalarımız sona ermiş olacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yedaş Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title