Haberler

Yavuzeli Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Çelik Güven Tazeledi

Yavuzeli’nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Yılı Toplantısı yapıldı.

Yavuzeli'nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Yılı Toplantısı yapıldı.

Yavuzeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Merkez Birliği (TESKOM) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep TESKOM Bölge Birliği Başkanı M. Sadık Anlar, TESKOM Bölge Birliği 2. Başkanı Hasan Güzel, Gaziantep Merkez ve İlçe Esnaf Kooperatifi Başkanları katılımı ile toplandı.

Yavuzeli Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantı Saat 10.00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, Yavuzeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 yılı bilanço ve gelir gider tabloları onaylanarak 2017 tahmini bütçesi belirlendi. 2017 tahmini bütçenin 220 bin TL olduğu karara bağlanarak, Bölge Birliği temsilcilikleri için üye seçimi yapıldı.

Yavuzeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Çelik Mali bütçe toplantısı sunumu nedeniyle yaptığı konuşmasında, Yavuzeli Esnaf Kooperatifi Başkanlığını görevini 2013 yılından beri sürdüren Başkan Hasan Çelik, teşekkür konuşmasında, "2013'te Yavuzeli Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanlığını aldığımızda odamız zor günler geçiriyordu. Bugüne çok zor şartlardan geçerek geldik. İlçemiz ve esnafımız adına yaptığımız çalışmalar neticesinde, 4 yılda ilçe merkezimizin geneline hitap ederek, 2016 tarihinde iş yerimizi de değiştirdik. Daha ferah bir ortamda esnafımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Yavuzeli Esnafı için yaptığımız çalışmaların sonucunu aldık, bana destek vererek tekrar bu göreve layık gören siz üyelerimize ve bizi yalnız bırakmayan Gaziantep Esnaf Kredi Kooperatifi Genel Kurulu üyeleri ile Gaziantep ve ilçelerimizdeki Esnaf Kredi Kooperatif Başkanlarımıza tek tek teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ankara Esnaf Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Akalın Yavuzeli Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Çelik'e Teşekkür plaketi verdi. Kongrenin tamamlanmasının ardından kongreye katılanlar, Başkan Çelik, İkinci Başkan Seydi Kaya, yönetim kurulu üyeleri ile esnaf odası personelleri Ali Çelik, Erol Başkahraman ve Savaş Kaya'yı tebrik etti. Toplantı Yavuzeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 yılı Mali bütçesi ile 2017 yılı tahmini bütçesinin onaylanması ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Çelik Hasan Güzel Gaziantep Yavuzeli Ekonomi Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title