Haberler

Yalın: "Eniştemizi Mecliste Görmek İstiyoruz"

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Kuzey Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Kuzey Kafkas Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Hayri Yalın, "Atay bizim eniştemiz ve biz eniştemizi mecliste görmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı Hayri Yalın, yönetim kurulu üyeleri ve Aydın'daki Kafkaslarla bir araya geldi. Kuyulu Mahalle Muhtarı Ali Kılıçarslan'ın da eşlik ettiği ziyarette dernek başkanı Yalın, Sadık Atay'ın kendilerinin eniştesi olduğunu ifade ederek, "AK Parti'de il başkanları arasında en uzun başkanlık görevi yapan sıralamada 4. olan Sadık Bey bizi gururlandırdı. Kendisi bizim eniştemizdir ve biz eniştemizi mecliste görmek istiyoruz. Biz kendisine tam destek veriyoruz" dedi.

"EMRİNİZDEYİM"

Kendisini enişte olarak gören Başkan Yalın ve Kafkaslara teşekkür eden Atay ise, "Beni böyle sevgi dolu bağırlarına bastıkları için ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben tüm Aydınlıların olduğu gibi beni enişte olarak gören Kafkasların da emrindeyim" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Yalın, Atay'a isminin hat yazılı ve Efelerin yer aldığı bir çini tabak hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sadık Atay Ak Parti Aydın Yalın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title