Haberler

Vergi İadesinin Kalkması Çocuklara Yaradı

Vergi İadesinin Kalkması En Çok Çocuklara Yaradı. Bursa'da Vergi Dairesi Başkanlığı Tarafından Bilgisayardan Bisiklete, Fotoğraf Makinesinden Futbol Topuna Kadar 346 Hediyenin Verildiği 'Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" Kampanyasına Yaklaşık 5 Bin Çocuk Katıldı.

Vergi iadesinin kalkması en çok çocuklara yaradı. Bursa'da Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından bilgisayardan bisiklete, fotoğraf makinesinden futbol topuna kadar 346 hediyenin verildiği 'Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum" kampanyasına yaklaşık 5 bin çocuk katıldı.

Vergi Dairesi Başkanlığı'nın Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlediği 'Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum' kampanyasında 100 adet fiş toplayarak çekilişe katılan 4 bin 928 öğrenciden 346'sına bilgisayardan futbol topuna kadar değişik hediyeler dağıtıldı.

İhsaniye'deki Vergi Dairesi Başkanlığı binasında yapılan çekilişte noter huzurunda şanslı öğrenciler belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu yoğunlukta katılımın olduğu kampanyada 1 Mart 24 Mayıs tarihleri arasında yapılan alış verişlere ait 100 adet fişi toplayan öğrenciler bunları vergi dairelerine teslim ettiler. Yapılan çekilişte 19 öğrenci masa üstü bilgisayar 29 öğrenci dijital fotoğraf makinesi, 99 öğrenci bisiklet, 199 öğrenci ise futbol topu kazandı. Bursa Vergi Dairesi Başkanı Murat Şenal ve bazı

katılımcı öğrencilerin huzurunda yapılan çekilişte 19 bilgisayar talihlisi öğrenci şunlar oldu:

"Mücahit Kılıçkıran, Orçun Uz, Ezgi Bakal, Ali Can, Müge Yılmaz, Seda Akman, Muhammet Yıldız, Muhammet Çalış, Selva Yedikardeş, Zeynep Kübra Parıldar, Beyzanur Küçükgül, Oğuzhan Ekin, Alihan Yıldız, Ahmet Sevim, kutaycan Yınanç, Eda Beyza Aydoğdu, Şeyda Akyol, Rümeysa Kılınç, Ahmet Melih Aydın."

Yarışmada dijital makinesi, bisiklet ve futbol topu kazanan talihlilerin listesinin vergi dairelerinde asıldığı, vergi dairesi başkanlığının Heykel ve İhsaniye'deki binalarında mükellef ilişkileri şubelerinden de takip edilebileceği kaydedildi.

(İHS-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title