Haberler

Verem Savaş Haftası Etkinlikleri

Her Yıl 3-10 Ocak Tarihleri Arasında Kutlanan Verem Savaş Haftası Kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Verem Savaş Derneği Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen Şiir, Resim ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Vali Can Direkçi Tarafından Verildi.

Her yıl 3-10 Ocak tarihleri arasında kutlanan Verem Savaş Haftası kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Verem Savaş Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Can Direkçi tarafından verildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen öğrencilerin ödül törenine, Vali Can Direkçi ve Verem Savaş Derneği Başkanı Nevzat Akçin Okul Yöneticileri, öğretmenler ile derece alan öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Can Direkçi, "Dünyada bir çok hastalık var ve bu hastalıklardan birisi de Verem hastalığıdır. Ancak eskiye oranla bu hastalığın tedavisi kolaylaşmış ve böyle günlerde yapılan bilinçlendirmelerle de en az seviyeye indirilmiştir. Verem Savaş Haftası nedeniyle çocuklarımızda güzel çalışmalarla ödül almaya hak kazanmışlardır. Kendilerini ve onlara destek olan aileler, öğretmenler ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Can Direkçi'nin konuşmasının ardından şiir yarışmasında dereceye giren Eskipazar 100. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencisi Türkan Çalman, Safranbolu Emek İlköğretim Okulu öğrencisi Nurgül Köroğlu, Merkez Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu öğrencisi Gizem Büyükbaş, kompozisyon yarışmasında derece alan Merkez Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Aysun Toğlu, Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Elif Basançelebi, Merkez Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Esra Adakan, resim yarışmasında derce alan Safranbolu Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Furkan Yavuz, Safranbolu Özel Safran İlköğretim Okulu öğrencisi Batuhan Eren, Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencisi Abdullah Çor'un ödülleri Vali Can Direkçi ve Verem Savaş Derneği Başkanı Nevzat Akçin tarafından verildi.

Düzenlenen törende öğrencilerin öğretmenleri de ödüllendirildi.

(YE-OS-Y)

11.01.2008 21:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title