Haberler

Velilere 'Çocuklarla İletişim, Ergenlik ve Çocukluk Psikolojisi' Semineri Verildi

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Velilere Yönelik 'Çocuklarla İletişim, Ergenlik ve Çocukluk Psikolojisi' Konulu Seminer Düzenlendi.

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından velilere yönelik 'Çocuklarla iletişim, ergenlik ve çocukluk psikolojisi' konulu seminer düzenlendi.

Geçitveren İlköğretim Okulu'nda verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Memet Konyar, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kaya, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Memet Konyar, eğitimin ailede başladığını söyledi. Konyar, "Asıl hedefimiz, yavrularımızı iyi eğitmek, iyi bilgilendirmektir. Eğitim farklı, öğretim farklıdır. Bir insanı çok iyi bilgilerle donatabilirsiniz. Bir insan birden çok dil öğrenebilir, ama o insan eğitimsiz ise yarım demektir. Eğitim ile öğretim birbirinin tamamlayıcısıdır. Aileye de bu konuda büyük görev düşüyor" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Memet Konyar'ın konuşmasının ardından Taşlıçay Lisesi Rehber Öğretmeni Serkan Eşki tarafından 'Çocuklarla iletişim, ergenlik psikolojisi ve çocukluk psikolojisi' konularında velilere slayt gösterisi eşliğinde bilgiler verildi.

(AÖ-AKK-Y) 13.05.2008 20:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title