Haberler

Varto Devlet Hastanesinde İlk Defa Guatr Ameliyatı Yapıldı

Muş’un Varto Devlet Hastanesinde ilk kez Total guatr (tnsidektomi) ameliyatı yapıldı.

Muş'un Varto Devlet Hastanesinde ilk kez Total guatr (tnsidektomi) ameliyatı yapıldı.

Varto ilçesi Çayçatı köyünde ikamet eden Selma Çelik (49) adlı kadın, boyunda şişlik ağrısı şikayetiyle Varto Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından guatr tahlilleri bozuk çıkması üzerine Muş'ta ultrason istediklerini ifade eden Varto Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper İsmail Tarım, "Hastamızın ultrason sonucunda tiroit bezinde 2.5 santim 1.5 santim mülti nodüller olduğu tespit edilerek guatr tanısını koyduk ve ameliyatını gerçekleştirdik. Varto'ya geldiğimiz günden beri hastane yönetimi ile birlikte yaptığımız çalışmalarla ameliyatlara başladık. Başhekimimiz İhsan Güney ve Hastane Müdürümüz Mehmet Yıldız ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Değişik ameliyatlarda gerçekleştirmekteyiz" dedi.

Varto'da ilk kez guatr ameliyatı yapıldığını belirten Dr. Tarım, bundan sonra ameliyatların devam edeceğini kaydetti. Dr. Tarım, genel cerrahi bölümünde mide cerrahisi, endoskopi, kalın bağırsak cerrahisi, guatır, göğüs ameliyatı, kasık fıtığı, kıl dönmesi, göbek fıtığı, hemoroid, fissür, sünnet ve her türlü küçük cerrahi müdahalelerin yapıldığını dile getirdi. Ameliyatın ardından beş gün müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edilecek Selma Çelik ise, Dr. Tarım ve hastane personeline teşekkür etti.

Hasta eşi ise, genel cerrahi uzmanının yapmış olduğu ameliyatla ilçe dışına gitmekten kurtulduklarını ve bu konuda çok memnun olduğunu dile getirerek doktor ve çalışanlara teşekkür etti - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selma Çelik Varto Muş Yerel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi? Onur belgesi ve üstün başarı belgesi nasıl alınır? Onur ve üstün başarı belgesi şartları neler? Borsa İstanbul bayramda açık mı? Borsa İstanbul bayramda işlem görüyor mu? Tokat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500

Yorumlar (1)

serdar arduç:

doktorun hası, varto böyle bir değere sahip olduğu için çok şanslı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title