Haberler

Varto'da 'Kariyer ve Eğitim Planlama' Semineri

Muş’un Varto Müftüsü İsmail Aktoprak, öğrencilerle bir araya geldi.

Muş'un Varto Müftüsü İsmail Aktoprak, öğrencilerle bir araya geldi.

Varto Kültür Merkezinde düzenlenen "Kariyer ve Eğitim Planlama" seminerine konuşmacı olarak katılan Müftü İsmail Aktoprak, mesleğiyle ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Müftü Aktoprak, seminerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aktoprak, "Düzenlenen meslek tanıtım seminerinde öğrencilerin sosyal-kültürel açıdan gelişmelerine, kariyer planlarını yaparken nelere dikkat edeceklerine, üniversite sınavı öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izleyeceklerine yardımcı olmak ve onların geleceklerine yön verme konusunda faydalı bir seminer oldu. Okullarımızdan mezun olacak öğrencilerimizin kendilerine bundan sonra yön vererek meslekleri konusunda bilgi sahibi olduklarını umarım. Öğrencilerimizin geleceği için elimizden gelen imkanları değerlendiriyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner ise, bu tür seminerlerin önemine değinerek, "İlk seminerimizin startını Kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizle birlikte vermişti. Şimdilik ise İlçe Müftümüz öğrencilerimize müftülüğün tanımını, toplumun üzerindeki etkilerini anlattı. Bu konuda kendisine teşekkür ederim" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aktoprak Müftü Varto Muş Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title