Haberler

Valinin Yumurtası Başkanın Yumurtasını Kırdı

Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’la Hıdrellez ve Kakava Şenlikleri kapsamında yumurta tokuşturdu.

Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'la Hıdrellez ve Kakava Şenlikleri kapsamında yumurta tokuşturdu. Vali Duruer'in yumurtası, tokuşturmanın sonucunda Başkan Gürkan'ın yumurtasını kırdı.

Saraçlar Caddesinde düzenlenen yumurta tokuşturma ve dilek çekme etkinliğine Edirne Valisi Hasan Duruer, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Edirne Gönüllüleri Dernek Başkanı ve Sağlık Bakanı Danışmanı Tuna Bekleviç ve vatandaşlar katıldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, baharın müjdecisi olan hıdrellezin gelişinin coşkuyla devam ettiğini ifade ederek, "Hıdrellez'in hem ilimize, hem şehrimize hem insanlarımıza ve bütün insanlığa bolluk ve bereket getirmesini, barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Yumurta tokuşturmada yenilen Başkan Gürkan, "Sayın Valimiz devleti temsil ediyor, devletin yumurtası bile kırılmaz, biz devlete karşı gelmeyiz" ifadelerini kaydetti.

Yumurta tokuşturan vatandaşlar da dilek çekerek etkinliğe dahil oldu. Etkinlikte Belediye Bandosu ekibi bir süre Saraçlar caddesinde halka konser verdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Gürkan Hasan Duruer Hıdrellez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title