Haberler

Vali Yerlikaya Öğrencilere Süt Dağıttı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya 'Okul Sütü Projesi' kapsamında süt dağıtımı törenine katıldı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya 'Okul Sütü Projesi' kapsamında süt dağıtımı törenine katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları işbirliğinde düzenlenen, kampanya kapsamında gerçekleştirilen "Okul Sütü Projesi" ile ilgili olarak,

Merkez Atatürk İlkokulu'nda Vali Ali Yerlikaya'nın katılımı ile süt dağıtım töreni düzenlendi.

Vali Yardımcısı Zeki Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cevdet Soyak ile okul idareci ve öğretmenleri ile basın mensuplarının katıldığı törende Vali Ali Yerlikaya, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilere 'okul sütü' dağıttı. Törende, öğrencilere ders ve başarı durumlarını soran Vali Yerlikaya, öğrencilere ve sınıf öğretmenlerine başarı ve kolaylık dileğinde bulundu.

Törenden sonra Vali Ali Yerlikaya, öğretmenler odasında Okul Müdürü Mustafa Gündoğan ve öğretmenler ile bir süre sohbet etti. Sohbette Vali Yerlikaya, "Sayısı 150 bin 197 olan öğrenci sayımız ve 7 bin civarında öğretmen ve eğitim yöneticisi ile il genelinde dinamik bir eğitim öğretim durumumuz mevcut. Çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi için, aileden sonra en büyük sorumluluğun okulda, dolayısıyla öğretmen ve idarecilerde. El birliği ile verimliliği arttırmak suretiyle güzel bir nesil yetiştiriliriz." dedi.

İlk olarak 2011-2012 eğitim- öğretim yılının 2. döneminde uygulanan 'Okul Sütü Projesi' ile bu dönem il genelinde 196 okulda, 58 bin 771 öğrenciye, haftada 3 gün, dönem sonuna kadar 48 ayrı günde,

toplam 2 milyon 784 bin okul sütü dağıtılacak.

21.02.2013 11: 02: 55

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan cevdet soyak Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title