Haberler

Vali Taşyapan Sevgi Evlerindeki Çocuklarla İftar Açtı

Van Valisi İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğüne bağlı Edremit Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte iftar açtı.

Van Valisi İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğüne bağlı Edremit Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte iftar açtı.

İftar öncesi geldikleri Sevgi Evlerinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, Sevgi Evleri bahçesinde kurulan iftar masalarını dolaşarak çocukların Ramazanlarını tebrik ederek, oruçlarının kabul olmasını diledi. Sevgi Evlerinin minik sahipleriyle akşam boyunca yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, iftarlarını da çocuklarla aynı masada açtı. İftar yemeği sonrası çocuklara hitap eden Vali Taşyapan, oruçların kabulü temennisiyle başladığı konuşmasında, Ramazan gününde eşi, koruyucu aileler ve il protokolüyle beraber, bu güzel mekanda kalan çocuklarla bir arada olmak için bu programı düzenlediklerini belirtti. İftar sofrasında beraber oldukları tüm çocukları, kendi evlatları olarak gördüklerini belirten Vali Taşyapan, "Sizlerin iyi şekilde, topluma faydalı insanlar olarak yetiştirilmeniz ve eğitimlerinizi tamamlayarak buralardan ayrılmanız en büyük dileğimizdir. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz de buna yöneliktir. İnşallah sizler de gayret göstererek, milletimizin ve devletimizin size sağladığı bu güzel imkanları en iyi şekilde değerlendirerek hayata atılacaksınız, memleketimize, milletimize, ailelerinize hayırlı insanlar olacaksınız. Gayemiz budur. Sizlere çok değer veriyoruz. Sizler de bu değerin karşılığını iyi birer insan, iyi meslekler edinmiş kişiler olarak verirseniz bundan memnuniyet duyacağız" dedi.

Vali Taşyapan, konuşmasının sonunda Sevgi Evlerinde çocuklara hizmet eden tüm kademelerdeki personele ve koruyucu ailelere teşekkürlerini iletti.

Program sonunda Vali İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, Sevgi Evlerinden birine misafir olarak, burada kalan çocuklarla ve görevlilerle bir araya geldi ve bir süre sohbet etti.

İftar programına Cumhuriyet Başsavcısı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü, Edremit Kaymakamı, il emniyet müdürü, il jandarma komutanı, kurum müdürleri, ASP İl Müdürlüğü personeli, gönüllü ve koruyucu aileler ile sevgi evleri ve çocuk evlerinde kalan tüm çocuklar katıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nesibe Taşyapan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title