Haberler

Vali Öztürk'ten Mesob'a Veda Ziyareti

Merkez Valiliği'ne Atanan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Mesob) Veda Ziyaretinde Bulundu.

Merkez Valiliği'ne atanan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (MESOB) veda ziyaretinde bulundu.

Bazı oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Vali Öztürk'ün gidecek olmasından dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden MESOB Başkanı Hasan Geriter, “Sayın Valimiz Refik Arslan Öztürk'e bir büyüğümüz olarak, bir dost olarak, Manisa'ya yaptığı hizmetlerinden, gösterdiği yakın ilgi ve duyarlığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Devletteki devamlığı unutmamamız gerekir. Çok üzüntülüyüz ama yapacak bir şeyimiz yok. Manisamız sizin gibi değerli bir görev adamını kaybediyor. İnşallah sizin birikimlerinizden başka şekillerde de yararlanırız ve birlikteliğimiz devam eder. Ağabey-kardeş ilişkimiz devam edecek. Kendisine ve ailesine sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyoruz." diye konuştu.

Manisa'dan ayrılmak zorunda olduğu için kendisinin de çok üzdün olduğunu ifade eden Vali Refik Arslan Öztürk de birlik yönetimi ve bağlı odalara başarılar diledi. Dostluklarının baki kalacağını belirten Öztürk, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ayakta durması gereken bir topluluktur. En fazla sabır gösteren, ailemizin direklerinin olduğu bir topluluktur. Sizlere arzu veda ediyorum. Dostluklarımız hep baki kalacak. Ağabey-kardeş ilişkilerimiz devam edecek. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter, Vali Refik Arslan Öztürk'e Ahi Evren'in pabucun dama atılmasının mizansen edildiği, patenti kendilerine ait olan minyatür armağan etti.

(ÖA) 02.05.2008 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title