Haberler

Vali Harput'tan Orhangazi Belediye Başkanı Korkusuz'a Ziyaret

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz'u Ziyaret Ederek, İlçede Bir Takım İncelemelerde Bulundu.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz'u ziyaret ederek, ilçede bir takım incelemelerde bulundu.

Vali Şahabettin Harput, göreve gelmesinin ardından ilçe gezilerine devam ediyor. İlk olarak Kaymakam Ertan Peynircioğlu'nu makamında ziyaret eden Harput, ilçenin tarihi ve ekonomisi hakkında bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz'u makamında ziyaret eden Harput, belediyenin yaptığı projeleri yerinde gördü. Vali Harput'un da katıldığı Nikah Salonu'ndaki brifingte konuşan Başkan Korkusuz, "Sorunların çözümü için gerekli olan çalışmaları yaptık. Ancak bu yeterli değil, İlçenin temel geçim kaynağı tarım. 2007 yılında birçok kişiye sosyal yardımda bulunduk. İlçenin elbette ki önemli sorunları var. Ama Orhangazililerin verdiği destek ve güvenle bu sorunları teker teker aşmaya çalışıyoruz" dedi.

Vali Şahabettin Harput ise temel amaçlarının halka en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu ve bunun için her idarecinin canla başla çalışması gerektiğini belirtti. Yöneticilerin, vatandaşın derdini kendi dertleriymiş gibi görmesi gerektiğini vurgulayan Harput, "Vatandaşımızın bir sıkıntısı olduğu zaman onu en kısa sürede çözüme kavuşturmak temel prensibimiz olmalıdır. Vatandaşın devlete güven duyduğu bir hizmet anlayışıyla hareket etmeliyiz. Bölge insanımızın kalkınmasını sağlamak amacıyla gerekli olan yatırımların yapılması gerekir. Orhangazi, güvenlik bakımından oldukça ön sıralarda bulunuyor. Huzurun bulunduğu yerde başarı ve sevgi vardır. İlçenin en önemli konularından birisi eğitim. Eski lise binası projesine destek vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Harput ve berberindekiler, hükümet konağı, kapalı pazar yeri, ticaret merkezi ve huzur evi inşaatlarını gezdi. Nadır Piknik Alanı'nda çay içen Vali Harput, daha sonra ilçeden ayrıldı.

(OMR-OMR) 04.03.2008 20:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title