Haberler

Vali Çakacak ve Eşi Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı kutladı.

Merkez Toroslar ilçe sınırları içerisinde bulunan huzurevi ziyaretinde Vali Çakacak ve eşine, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Özgür Sanal, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak da eşleri ile birlikte eşlik etti.

Ziyarette huzurevi sakinlerinin elini öperek bayramlarını kutlayan Çakacak ve eşi, yaşlılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Huzurevi sakinlerinden Fikret Karamülle ve Nihat Esen adlı vatandaşlar Vali Çakacak ve eşine şiirler okudu. Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşıp sohbet eden Çakacak, zaman zaman duygulu anlara da şahit oldu.

Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem'den bilgi alan Çakacak, huzurevinde bir de inceleme yaptı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Kurban Bayramı Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title