Haberler

Vali Arslantaş; "3. Ordu Sahasındaki 16 İlde Tek Bir Kurşun Atılmadı"

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, iadeyi ziyaret ve koordinasyon amacıyla Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, iadeyi ziyaret ve koordinasyon amacıyla Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ı makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişimi, Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın liderliğinde Valilik ve 3. Ordu Komutanlığı başta olmak üzere tüm kurumlarla koordinasyon içerisinde başarılı bir yönetimin ardından vatandaşın ve askerin zarar görmeden tehlikenin ortadan kaldırıldığını ifade ederek, Vali Ali Arslantaş'a teşekkür ettiği belirtildi.

Vali Arslantaş ise, "3. Ordu Komutanımız Orgeneral Sayın İsmail Serdar Savaş'ın FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminde devletimizin ve demokrasimizin yanında yer alarak, İlimiz başta olmak üzere 3. Ordu Komutanlığı'na bağlı diğer illerde darbecilere karşı demokrasiye kuvvetle sahip çıkmıştır. 3. Ordu sorumluluk sahasındaki 16 ilde tek bir kurşun atılmadan tehlike bertaraf edilmiştir. Vatansever komutanlarımız ve milletimizin demokrasiye olan inancı ve devletine olan bağlılığıyla tüm bu girişimler sonuçsuz kalmıştır." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Savaş Erzincan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title