Haberler

Vali Aksoy'dan Samsun'un Kıvanç'ına Cumhuriyet Altını

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Avrupa Kule ve Tramplen Atlama Şampiyonası öncesi Lüksemburg’da düzenlenen sıralama yarışlarında dereceye giren ve Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan sporcu Kıvanç Gür’ü makamında kabul ederek cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Avrupa Kule ve Tramplen Atlama Şampiyonası öncesi Lüksemburg'da düzenlenen sıralama yarışlarında dereceye giren ve Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan sporcu Kıvanç Gür'ü makamında kabul ederek cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Vali Aksoy, sporcu Kıvanç Gür'ü makamında kabul etti. Genç sporcudan katıldığı şampiyonalar ve yaptığı dereceler hakkında bilgi alan Vali Aksoy, Kıvanç Gür'ü başarılarından dolayı kutlayarak, cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Samsun Valisi, Türkiye adına katılacağı yarışmalarda sporcu Gür'e başarılar diledi.

Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, sporcunun ailesi ve antrenörü hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aksoy Lüksemburg Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title