Haberler

Uşak'ta Karma Fotoğraf Sergisi

Uşak'ta Aralarında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir'in de Bulunduğu Beş Fotoğraf Sanatçısı "Karma Fotoğraf Sergisi" Açtı.

Uşak'ta aralarında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir'in de bulunduğu beş fotoğraf sanatçısı "Karma Fotoğraf Sergisi" açtı.

Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında 31 Mayıs tarihine kadar açık kalacak serginin açılışını Uşak Valisi Kayhan Kavas gerçekleştirdi. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün katkılarıyla fotoğraf sanatçıları Yusuf Tuvi, Faruk Akbaş, Suat Güler, Arzu Sandal ve Beyhan Özdemir'in ortaklaşa açtıkları sergide Türkiye, Nepal ve Hindistan'da çekilmiş 57 fotoğraf yer alıyor. Sema gösterilerinden oluşan fotoğrafların ağırlıklı olduğu sergide Hindistan ve Nepal'de çekilen günlük hayatı anlatan fotoğraflar ilgi çekti. Serginin açılışına Uşak Valisi Kayhan Kavas, Belediye Başkan Vekili Muhammed Bakır Mutlu, Uşak Defterdarı Abdullah Kırım ve fotoğraf severler katıldı.

Vali Kayhan Kavas serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Uşak'ın son dönemlerde sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmaya başladığını ifade ederek, " Atatürk Kültür Merkezi ile birlikte kültürel ve sanatsal faaliyetler artış gösterdi. Önümüzdeki yıllarda kentte bu tür faaliyetler daha da artacak. Beş fotoğraf sanatçısının ilimizde bu tür bir etkinlik düzenlemesi bizleri memnun etti."dedi.

Sergi açılışından sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir'in hazırladığı ve sema gösterileri ile Hindistan gezisinde çektiği fotoğrafların yer aldığı slyat gösteri büyük beğeni topladı.

(KY) 13.05.2008 10:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title