Haberler

Ünye'de Proje Döngüsü Eğitimi

Ünye Belediyesi ile Ünye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde proje döngüsü eğitimi verildi.

Ünye Belediyesi ile Ünye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde proje döngüsü eğitimi verildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Rifat Hısarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim faaliyetlerine Ünye'nin yanı sıra Akkuş, Çaybaşı ve İkizce Kaymakamlıkları, belediye ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ünye TSO Başkanı Durmuş Zor, başta Ünye olmak üzere birçok ilçenin proje desteklemelerinden yeterince yararlanamadığını söyledi.

Eğitim programıyla amaçlarının Ünye ve diğer ilçelerden gelen temsilcilerin proje üretebilmeleriyle ilgili yönlendirme ve bilgilendirmelerine katkı sunmak olduğunu belirten Zor, "Proje üretmediğimiz için kaynaklardan yeterince yararlanamıyoruz. Bazı ülkeler kendi bütçelerinin fazla olan kısmını proje üretebilirseniz size veriyor. Öncelikle amacına uygun proje hazırlamayı öğreneceğiz" dedi.

Giresun Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Özge Adıgüzel de proje hazırlamadaki amacın belirli bir zaman diliminde, bütçe çerçevesinde bir amaca ulaşmak ve sonuçlar üretmek üzere mali, fiziki ve beşeri kaynakların bir araya getirilerek planlanan faaliyetlerin bütününü sağlamak olduğunu söyledi.

"Proje döngüsü eğitimleri ile Ordu ilindeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla sivil toplum kuruluşlarının proje kültürünün gelişimi hedeflenmektedir" diyen Adıgüzel, "Her ilçede proje yazan ve yürüten bir ekibin oluşması ilin kalkınması için önemlidir. Buradaki ekip proje hazırlama eğitimleri alarak yeni açılacak olan hibe programlarına proje hazırlama ve sunma konumuna gelecekler. Bölgesel kalkınma için bu tür eğitimler çok önemlidir. Ordu Valiliği de bu tür eğitimleri desteklemekte ve Ordu ilinde bütün ilçelerde proje kültürünün gelişmesi için ayrı bir çaba göstermektedir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ünye Belediyesi Durmuş Zor Akkuş Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title