Haberler

Üniversitelilerin Piknik Keyfi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksek Okulunun Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)'nda kalan öğrencileri, hafta sonunu ilçenin önemli turizm yerlerinden Hisarbey 7 göller piknik alanına düzenledikleri...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksek Okulunun Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)'nda kalan öğrencileri, hafta sonunu ilçenin önemli turizm yerlerinden Hisarbey 7 göller piknik alanına düzenledikleri gezi ile geçirdi.

KYK Müdürü Tevfik Karabacak önderliğinde gittikleri ilçeye 26 kilometre mesafedeki Hisarbey 7 Göller piknik alanında yöresel sanatçılar eşliğinde mangal ve çiğ köfte keyfi yapan öğrencilere yurdun yemek müsteciri Erhan Kaymaz da destek oldu.

Sınavlar öncesi moral ve oksijen depoladıklarını ifade eden öğrenciler pikniğin kendilerine çok iyi geldiğini dile getirdiler.

Akşam geç saatlere kadar gönüllerince eğlenme fırsatı buldukları pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen yurt müdürü Tevfik Karabacak ile sponsor Erhan Kaymaz'a arkadaşları adına teşekkür eden Simav Teknik Eğitim Fakültesi Öğrenci Kurulu Başkanı Volkan Kaya, "Sınavlar öncesi hem moral hem de oksijen depoladık. Harika bir ortamda çok güzel vakit geçirdik. Kendi aramızda çeşitli yarışmalarda yaptık. Sınavlar öncesi bir yandan gönlümüzce doyasıya eğlenme fırsatı bulurken bir yandan da Simav'ın hiç bilinmeyen cennet köşelerini de keşfetmenin mutluluğunu yaşadık. Bize bu fırsatı sunanlara teşekkür ediyoruz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title