Haberler

Ülkü Ocaklarında Karne Sevinci

Kırşehir Ülkü Ocakları Kırşehir’de karne heyecanı yaşayan 671 öğrencinin sevincine ortak oldu.

Kırşehir Ülkü Ocakları Kırşehir'de karne heyecanı yaşayan 671 öğrencinin sevincine ortak oldu.

Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel, 'Öğrenci,veli ve ocaklarımızda bu koordineyi sağlayan kardeşlerimize teşekkür ederim' dedi.

Kadir Güzel, "Sabahın ilk saatlerinden itibaren Ocağımıza velileriyle birlikte gelerek adeta burayı karnenin dağıtıldığı bir okul bahçesine, bir bayram yerine çeviren 671 öğrencimize ve tatile giren öğrencisi, öğretmeni, velisi, hizmetlisi ile tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyor, bizlere bu mutluluğu yaşatan Cenab-ı Mevla'ya hamd ediyorum.

Karnelerini alarak Ocağımıza koşan öğrencilerimiz bizlere eğitim alanında ne kadar doğru hamleler yaptığımızı bir kez daha gösterdi. Bundan sonra da hem eğitim hem kültür alanında atacağımız dev adımlarla Kırşehir'in en büyük ve en nitelikli sivil toplum kuruluşu olmaya devam edeceğiz.

Gösterdikleri teveccühle bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize ve Ülkü Ocakları'na her zaman bir sivil inisiyatif grubundan daha fazlası olduğunu hissettiren tüm gönüldaşlarımıza ayrıca bir parçası olmaktan gurur duyduğumuz aziz hemşehrilerimize saygı, hürmet ve muhabbetlerimizi sunuyorum" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Güzel Kırşehir Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

recep yılmazrecepxerox@hotmail.com:

sayın başkan sizlerden allah razı olsun başarılarınızın devamını dilerim ne mutlu türküm diyene

0
1
yanıtYanıtla
RECEP YILDIRIRraco7240@hotmail.com:

HAYIRDIR ,IRKÇILIK YAPMAYA DEVAM EDİYOSUNUZ YİNE...........SİZİ KINIYORUM........NE MUTLU ADAM OLANA,NE MUTLU İNSANIM DİYENE........KAHROLSUN FAŞİST İFADELER..........

yanıt0
yanıt0
Bekir YURDUGÜZELsilvester_40@hotmail.com:

Türk olmak bir şereftir. Bundan mutlu olmak ve bunu dile getirmekte yanlış hiç bir şey yoktur. Başka bir millete, soya veya ırka bir saldırı da yoktur. Sen de ne olmaktan memnunsan onu söyle.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title