Haberler

Ufuk Ay Güven Tazeledi

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin 11.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimle Ufuk Ay güven tazeledi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimle Ufuk Ay güven tazeledi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin seçimlerinde 590 üyenin 362'si oy kullanırken,Ufuk Ay 243, İlyas Kara ise 119 oy aldı. Seçimlerin sonucunda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Ufuk Ay, Ali Faruk Çolak, Ahmet Ergin Muşlu, Kubilay Öksüz, Hüdai Çaltı, Atilla Yurttaş ve Hüseyin Serkan Bulut'tan oluştu.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Ay, "Geçmiş dönem yönetimlerde ve seçim dönemimizdeki ziyaretlerde üyelerimizin sorunlarını biliyoruz. Yine üyelerin desteği ile sorunların çözümü için çalışacağız. Bursa kentine ve Odamıza bağlı olan illerdeki kent sorunlarına karşı duyarlı bir yönetim sergileyeceğiz. Kentsel dönüşüm, coğrafi bilgi sistemleri konularında kongreler ve toplantılar düzenlenecek. İnşaat sektörüne yönelik harita uygulama sorumluluğu projelerinde çıkan sorunlar için öncelikle şube bazında sonra da genel merkez ile birlikte çalıştay düzenleyeceğiz. Üyelerimizin önümüzdeki dönmemde de çalışmalarımıza katkı koyacağına inancımız tamdır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Ergin Faruk Çolak İlyas Kara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title