Haberler

Tütev'den Samulaş Ziyareti

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Samsun Şubesi, SAMULAŞ'a teknik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Samsun Şubesi, SAMULAŞ'a teknik bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜTEV'den 20 teknik elemanın katıldığı ziyaret, SAMULAŞ'ın Ankara yolu üzerindeki işletme müdürlüğünün bulunduğu atölye ve depo alanında gerçekleşti. İşletme müdürü Engin Çilingir ve teknik ekip tarafından karşılanan ziyaretçiler, eğitim salonuna alındı. Eğitim salonunda ziyarete katılan teknik elemanlara SAMULAŞ Eğitim Şefi Sefa Demirbaş tarafından hafif raylı sistem hakkında teknik bilgilerin yer aldığı bir sunum yapıldı. Sefa Demirbaş, hafif raylı sistemle taşınan günlük yolcu sayısının her geçen gün artarak 50 bin kişiye ulaştığını söyledi. Samsun halkının raylı sistemi benimsediğini, rahat ve güvenilir bir yolculuk için tercih ettiğini ifade eden Demirbaş, hizmet kalitelerini en üst düzeye taşımak için çalıştıklarını söyledi.

EN GÜZEL MANZARALI HAT

İşletme müdürü Engin Çilingir TÜTEV'in ziyaretinden çok mutlu olduklarını, özellikle teknik elemanların hafif raylı sistemi yakından tanımasının ve daha sonra anlatılmasının önemli olduğunu söyledi. SAMULAŞ olarak 239 kişilik personel ve 16 araçla hizmet verdiklerini ifade eden Çilingir, mevcut hattın uzatılması ile daha fazla yolcu taşıyabileceklerini söyledi. Çilingir, Samsun'daki hafif raylı sistemin ülkedeki benzerleri arasında 'en güzel manzaralı yolculuk yapılan hat' olduğuna dikkat çekti.

Teknik sunumun ve SAMULAŞ tarafından yapılan ikramın sonrasında ziyaret ekibine, kumanda odası ve atölye bölümleri gezdirildi. Atölye çalışmaları hakkında bilgilendirme ise mekanik şefi olan Makina Mühendisi Ziya Kalafat tarafından yapıldı. Ziyarete katılan teknik elemanlar merak ettikleri konularda soru sorma fırsatını da buldukları bu ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Ziyaret sonrasında SAMULAŞ ekibi ile ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title