Haberler

Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası

Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Türkiye, ilk maçında Mısır'a 76-64 mağlup oldu.

Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Türkiye, ilk maçında Mısır'a 76-64 mağlup oldu.

Bugün turnuvanın ilk gününde 6 maç yapıldı. A Grubu'nun ilk mücadelesinde Polonya, Letonya'yı 63-62 mağlup etmeyi başardı. Polonya'da Grzegorz 18 sayı ve 7 ribaund ile oynarken, Letonya'nın en skorer ismi takımına 21 sayı ve 7 ribaund kazandıran Rauls Avenitis oldu.

Aynı grupta mücadele eden Sırbistan, rakibi Slovenya'yı 80-51 mağlup etmeyi başardı. Sırbistan'da en skorer isim 25 sayı ve 11 ribaund ile oynayan Nikola Pavlovic olurken, Slovenya'da Domen Janc'ın 11 sayı ve 3 ribaundluk performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Grubun bugünkü son maçında Türkiye ise Mısır'a 76-64 mağlup oldu. Mısır'da en skorer isim 20 sayı ve 7 ribaundla oynayan Ehab Saleh olurken, Ay Yıldızlı ekipte mücadele eden Mehmet Alemdaroğlu'nun 10 sayı ve 9 ribaundluk performansı, galibiyet için yeterli olmadı.

-B Grubu-

Turnuvanın B Grubu'nda ise Lütfü Yaman Spor Salonu'nda yapılan maçta Fransa, Ukrayna'yı 83-42 mağlup etti. Fransa'da en skorer isim 20 sayı ve 2 asist ile oynayan Elezer Vanerot olurken, Ukrayna'da Oleksandr Kobets 23 sayı ve 5 ribaund ile mücadeleyi tamamladı.

Aynı grupta mücadele eden Rusya ise Bulgaristan karşısında sahadan 82-48'lik galibiyetle ayrıldı. Rusya'da en skorer isim 13 sayı ve 3 ribaund ile oynayan Aleksandr Zuev oldu. Bulgaristan'da takımın en etkili ismi ise 10 sayı ve ribaund ile mücadeleyi tamamlayan Marfin Gorunov oldu.

Grubun son maçında ise Karadağ, Almanya'ya 47-58 mağlup oldu. Almanya'da Joshka Ferner, 12 sayı ve 10 asistle en skorer oyuncu oldu.

Turnuvada yarın A Grubu'nda, Türkiye-Slovenya, Sırbistan-Polonya ve Letonya-Mısır; B Grubu'nda ise Almanya-Ukrayna, Rusya-Karadağ ile Bulgaristan ve Fransa karşılaşacak.

- SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Türk Telekom Letonya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title