Haberler

Türk Fotoğrafının Son 57 Yılı Büyükçekmece'de Sergilendi

Türk fotoğraf sanatının son 57 yılının anlatıldığı “Fotoğrafımızda 1960’tan Günümüze” kitabı Büyükçekmece’de tanıtılarak, kitapta yer alan fotoğraflar sergilendi.

Türk fotoğraf sanatının son 57 yılının anlatıldığı "Fotoğrafımızda 1960'tan Günümüze" kitabı Büyükçekmece'de tanıtılarak, kitapta yer alan fotoğraflar sergilendi.

Prof. Dr. Güler Ertan ve Leyla Emektar tarafından hazırlanan Türk fotoğraf sanatının son 57 yılının anlatıldığı "Fotoğrafımızda 1960'tan Günümüze" kitabı Büyükçekmece'de tanıtılarak, kitapta yer alan fotoğraflar sergilendi. Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi'nde gerçekleşen sergi açılışına Türk fotoğrafçılığının önemli isimlerinin yanı sıra çok sayıda fotoğraf gönüllüsü katıldı.

Fotoğraf sanatına ışık tutacak bir eser

Sergi açılışında konuşan Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Serap Erdil, kültür ve sanat kenti Büyükçekmece'nin bir kez daha çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aynı zamanda da Büyükçekmece Belediye Başkanı Sanat Danışmanı olan Prof. Dr. Güler Ertan, "Fotoğrafımızda 1960'tan Günümüze" adlı kitabın gelecekte de fotoğraf sanatına ışık tutacak çok önemli bir eser olduğunu belirterek, kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür etti.

Kitaplarını imzaladılar

Yapılan konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergide "Fotoğrafımızda 1960'tan Günümüze" kitabında yer alan 184 fotoğrafçının 374 fotoğrafı sergilendi. Sergi açılışının ardından Prof. Dr. Güler Ertan ve Leyla Emektar kitap hakkında bilgi vererek, davetlilere kitaplarını imzaladılar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çallı Büyükçekmece Güler Ertan Akm Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title