Haberler

Tunç ve Ünlü Ak Partili Gençlerle Buluştu

AK Parti Uşak Milletvekili ve İl Kordinatörü Alim Tunç ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, İl Gençlik Kolları toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Uşak Milletvekili ve İl Kordinatörü Alim Tunç ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, İl Gençlik Kolları toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Toplantıda, gençlerle tek tek selamlaşarak bir söyleşi gerçekleştiren İl Kordinatörü Alim Tunç, gündemdeki konular hakkında bir takım değerlendirmelerde bulundu. Özellikle hain terör örgütü FETÖ konusunda değerlendirmelerde bulunan Tunç, 15 Temmuz'un önemine dikkat çekti. 15 Temmuz ruhuna sahip çıkılacağını ve bu ruhun hiçbir suretle unutulmayacağını söyleyen Milletvekili Alim Tunç, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata ve ekibine teşekkür eden Alim Tunç, bütün Gençlik Kolları mensuplarına da çalışmalarında başarılar diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alim Tunç Eskişehir AK Parti Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title