Haberler

Tso'dan Yuvada Kalan Çocuklara İftar

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ramazan ayı sebebiyle koruyucu ailelerin yanında kalan çocuklara iftar yemeği verildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ramazan ayı sebebiyle koruyucu ailelerin yanında kalan çocuklara iftar yemeği verildi.

Yemekte TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İftar yemeğine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekeriya Dal, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Meclis Başkan Yardımcı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Yaz, Ömer Ağartan, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülsüm Karakaş, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda idareci ve öğretmenlerle çocuklar katıldı.

Çocukların sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılmasında çocuk yuvalarının büyük görev ve sorumlulukları olduğunu belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır; "Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı bu çocuklarımızı sık sık ziyaret ederek, ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Bartın TSO olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Özellikle bu masum ve sevgili çocuklarımızla devletin şefkatli himayesinde olan bu yavrularımızla bir arada olmak onlarla yemek yemek onlarla iftarımızı açmak mutluluk verici. Geleceğimiz olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan yavrularımızı elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışıyoruz. Bu yavrularımızın yüreklerindeki sevgiyi paylaşan koruyucu ailelerimizi gösterdikleri fedakarlık ve özveriden dolayı canı gönülden kutluyorum. Önemli olan çocuklarımızın çok iyi yetişerek, memleketine ve milletine faydalı bir insan olarak yetişmelerini sağlamaktır. Onlardan çok şey bekliyoruz, onlardan ümitliyiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Balık Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title