Haberler

Trafik cezası kesilecek sandılar, kiraz ikram edilince şaşırdılar

Güncelleme:

Trafik cezası kesilecek sandılar, kiraz ikram edilince şaşırdılar Tokat'ta trafik ekiplerinin durdurduğu araç sürücüleri ceza yazılacağını sanarak yaşadıkları şaşkınlığın ardından kiraz ikramı ile rahat bir nefes aldı.

Trafik cezası kesilecek sandılar, kiraz ikram edilince şaşırdılar

TOKAT - Tokat'ta trafik ekiplerinin durdurduğu araç sürücüleri ceza yazılacağını sanarak yaşadıkları şaşkınlığın ardından kiraz ikramı ile rahat bir nefes aldı.

Tokat Belediyesi tarafından "Kiraz Tokatta Yenir" başlığında etkinlik düzenledi. Geçtiğimiz yıl sosyal medya üzerinden yapılan uygulama bu yıl trafik kontrol noktasında yapıldı. Uzunburun mevkiinde uygulama noktasında yapılan etkinlikte araç sürücüleri trafik ekipleri tarafından durduruldu. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan tarafından araç sürücülerine kiraz ikram edildi. Önce ceza yazılacağını sanarak kısa bir şaşkınlık yaşayan sürücüler daha sonra kiraz ikramı ile rahat bir nefes aldı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kiraz ikramı için durdurulan araç sürücülerini kısa süreli şaşkınlık yaşadığın ifade ederek, "Yoğun bir kalabalıkta araç sürücüleri durdurulunca çekince yaşadılar. Sonra o lezzetli, kırmızı kirazları görünce sevindiler. Bu işin esprisi ama güzel bir etkinlik oldu. Biz şehrimizi yemekleri, tarihi, turizmi ile tanıtmaya çalışıyoruz. Tokat'ta şuan kiraz mevsimi, kirazımız dillere destandır. Lezzeti, görüntüsü, sertliği ile farklı olan kirazımızı tanıtalım istedik. Kiraz Tokat'ta yenir dedik. Bu anlamda Tokat'tan geçenlere kiraz ikramı yaptık" dedi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ise Tokat'ın pek çok ürünün yetiştiği nadide bir şehir olduğunu belirterek, "Sayın Belediye Başkanımızla ilimizde yetişen kirazları yolculuk etmekte olan vatandaşlarımıza ikram ettik. "Kiraz Tokat'ta yenir" sözü gerçekten de layıkıyla ifade edilmesi gereken bir söz. Tokat'ta özellikle meyve alanında muhteşem bir aroma ve tat var. Onun dışında da Tokat tarihi ve kültürel alanları ile görülmesi gereken bir ilimiz. Herkesi Tokat'a davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title