Haberler

Trabzon Türkiye Fotoğrafı'nda Aksoy Ailesiyle Yer Alacak

Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'nce Ülke Genelinde Düzenlenen "Biz Bir Aileyiz" Adlı Proje Kapsamında 81 İlin Örnek Aileleri Seçildi.

Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'nce ülke genelinde düzenlenen "Biz Bir Aileyiz" adlı proje kapsamında 81 ilin örnek aileleri seçildi.

Yapılan değerlendirmede yaşamlarını Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde sürdüren Seyfettin Aslan Aksoy ve eşi Hatice Aksoy, Trabzon'un örnek ailesi seçildi. Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'un babası olan Seyfettin Aslan Aksoy'un 9 çocuğunun 8'i üniversite mezunu. Eğitime verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Trabzon Valisi Nuri Okutan, Seyfettin Aslan Aksoy'un gayretinin, fedakarlığının ve eğitim sevgisinin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. 16 Mayıs'ta Ankara Mamak Belediyesi Lale Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıya Vali Nuri Okutan ile birlikte katılacak olan Aksoy ailesi, 81 ilin temsilcisi seçilen örnek ailelerle birlikte Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile bir araya gelip, öğle yemeğinin ardından ‘Türkiye Fotoğrafı'nda yer alacak.

(BK-ÖS-MU-Y) 13.05.2008 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title