Haberler

"Tüm Kestel Halkını Mitingimize Bekliyoruz"

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun, Kestel halkını Başbakan Erdoğan'ın 18 Temmuz'da, Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirileceği mitinge davet etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Kestel halkını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Temmuz'da, Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirileceği mitinge davet etti.

AK Parti Kestel İlçe Teşkilatı, görkemli bir iftar programına imza attı. Belediyeye ait sosyal tesislerde düzenlenen programa AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmet Su, Bedrettin Yıldırım, Kestel İlçe Başkanı Mehmet Güler, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti il yöneticileri ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı. Programda katılımcılara seslenen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, "Şu günlerde çok fazla duaya ihtiyacımız var. Şu mübarek günlerin hatırına yaşanan sıkıntıların bitmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Türkiye'de son bir yılda sıkıntılı günler yaşandı. Bu yaşatılan sıkıntıların hedefinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı. 10 Ağustos'ta halkımız kendi Cumhurbaşkanı'nı seçmek için sandıklara gidecek, bunu engellemeye çalışan şer güçler ülkemizi kaosa sürüklemek için her şeyi denediler ancak halkımız yine her zaman olduğu gibi gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz teşkilatlar olarak tüm gücümüzle Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacağız. Bu sıradan bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Türkiye son 12 yılda büyük bir zihniyet değişimi yaşadı. Bu değişimin sürmesi için çalışacağız. 18 Temmuz Cuma Günü Sayın Başbakanımızı ağırlamanın gururu ve mutluluğunu yaşayacağız. Kestel İlçemiz bize hep destek verdi yine destek vereceğinizi biliyorum. Sizleri de bu gururu paylaşmak üzere o gün Gökdere Meydanı'na bekliyorum. Sonrasında ise 21 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan il iftarımıza da katılımınızı bekliyorum" dedi.

Organizasyona katılan milletvekilleri adına konuşan Bedrettin Yıldırım ise, "Umuyoruz ki bu güzellikler ülkemizde yaşanmaya devam etsin ve ülkemiz acılardan, kötülüklerden uzak olsun. Bu hoşgörü ve barış anlayışı ne yazık ki dünyanın bazı ülkelerinde gösterilmiyor. İşte en yakınlarımızda Suriye'de, Irak'ta, Gazze'de Müslümanlar ciddi manada zulüm görüyorlar. Bugünkü Siyonist İsrail yönetimi Hitler'e rahmet okuttu. Siyonizm'in köklerinde zulüm var ne yazık ki. Bugünkü Netanyahu yönetimi Hitler'e rahmet okutuyor. Şu mübarek günlerin hatırına Allah onları ıslah etsin diyorum ve Yüce Allah'tan İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşlarının dinmesini diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Gökdere Kestel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title