Haberler

"Toplantı Kardeşliğimizi Pekiştirdi"

Güncelleme:

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Batmanda düzenlenen 'Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları-2' toplantısını değerlendirdi.

Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, kentteki tüm Sivil Toplum Örgütleri ile yapılan 'Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları-2' toplantısının oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Bu toplantı kardeşliğimizi pekiştirmiştir" dedi.

Güneştekin "Yeni Türkiye'yi inşa vizyonu ile yola çıkan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla düzenlenen 'Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları-2' isimli programımızda Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık Hanımefendi ile yardımcıları Batman Milletvekilimiz Ziver Özdemir, İstanbul Milletvekilimiz Harun Karaca, Konya Milletvekilimiz Mustafa Akış, Siirt Milletvekilimiz Osman Ören, Sosyolog Dr Hüseyin Tutar Batman'da STK'lar ile bir araya geldi. Salı günü ev sahipliğini yaptığımız toplantıya Batman'ın her görüşten, birbirinden farklı çalışma alanlarından gelen Sivil Toplum Temsilcileri katıldı. Aynı masa etrafında buluşarak barış dili ile çözüm sürecine, milletimize katkı sunmaya çalışan tüm değerli STK temsilcilerimize ve üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Türkiye Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title