Haberler

Tokat 1. Amatör Küme

Tokat 1.Amatör Küme'de mücadele eden Turhalspor'da hedef Bölgesel Amatör Ligi.

Tokat 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turhalspor'da hedef Bölgesel Amatör Ligi.

Turhalspor Kulübü Başkanı Gökmen Atıcı, Bölgesel Amatör Ligi(BAL) hedefi doğrultusunda ilerlediklerini söyledi. Yeni yönetim olarak teslim aldıkları takımda geçen yıl ki kadroyu koruduklarını ifade eden Atıcı, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte takımımızda ihtiyaç duyduğumuz mevkilere 6 ya da 7 transfer yapacaklarını söyledi. Turhalspor'un yıllardır özlemini çektiği 3.lige çıkmak için öncelikli hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmek olduğunu ifade eden Atıcı, "Onun için yönetim kurulu olarak bu taşın altına elimizi koyarak elimizden gayreti gösteriyoruz. Öncelikle takımımıza maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü ile Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e minnettarız. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar" dedi.

Bugüne kadar hep finallere kadar yükselen fakat son anda fırsat tepen Turhalspor'un artık bu şanssızlığını kıracağını ifade eden Atıcı, "Bu konuda hem biz hem de taraftarımızın sabrı kalmadı. Özlemini çektiğimiz şampiyonluğa bu inancımızla ulaşacağız" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turhal Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title