Haberler

Tev'den Hatice Özdemir Şengür'e Teşekkür Ödülü

Eskişehir’de Hatice Özdemir Şengür, "1 Tablo 1 Bağış" projesiyle, Eskişehir Türk Eğitim Vakfı (TEV) gençlerinin hayallerine umut oldu.

Eskişehir'de Hatice Özdemir Şengür, "1 Tablo 1 Bağış" projesiyle, Eskişehir Türk Eğitim Vakfı (TEV) gençlerinin hayallerine umut oldu.

Uzun emek ve uğraşı ile yaptığı kağıt rölyef tablolarını Espark AVM'de, TEV yararına sergileyen ve satışından elde edilen geliri bursiyerlere bağış yapan Hatice Özdemir Şengür'e, teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan TEV Eskişehir Şube Başkanı Sevim Salkım, "Tüm çabamız uğraşımız çalışkan ve maddi durumu sınırlı olan bu gençlerimiz için. Bursiyerlerimizin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayabilmeleri amacıyla yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sürpriz plaket töreninde, bursiyerleri bir anda karşısında gören Hatice Özdemir Şengür duygulu anlar yaşadı. Sergiye destek veren ve tabloları satın alan tüm gönlü zengin bağışçılara teşekkür eden Salkım, "TEV'e yapılan tüm bağışlar sorumluluk bilinciyle ve amacına uygun olarak en doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır. Siz de bir öğrencinin hayatını değiştirmek istiyorsanız, eğitim yolculuklarında destek olmak istiyorsanız, Türk Eğitim Vakfına bağış yapabilirsiniz" diyerek sözlerini tamamladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title