Haberler

Teröre Lanet Türk Polisine Destek' Yürüyüşü Düzenlendi

Safranbolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 'Teröre Lanet Türk Polisine Destek' adı altından yürüyüş düzenledi.

Safranbolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Türk Polisine Destek' yürüyüş Misak-ı Milli Meydanı'ndan başlayarak İlçe emniyet Müdürlüğü önünde son buldu.

Yürüyüşe Safranbolu Ülkü Ocakları yönetimi, Karabük Ülkü Ocakları Başkanı Murat İsmail Taş ve yönetimi, İşadamı Çetin İpek ile ülkücüler katıldı. 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganları ile İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüyen ülkücüler burada Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okuduktan sonra emniyet güçlerine çiçek takdim edildi.

Safranbolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı adına açıklama yapan Hakan Ünal "Bu kanlar yerde kalırsa, haram olsun bize bu devlet. Kahpece patlayan her bomba, askerimize polisimize yapılan her saldırı birliğimize, dirliğimize, ve Yüce Türk Milletine yapılmış en büyük ihanettir. Bu ihanetin defterini düreceğiz, bu yiğitlerin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu alçakların, namussuzların kökünü kazıyacak olan yine bizleriz. Adalet kısastadır. Adalet yoksa devlet de olmaz, devlet yoksa millet de olmaz, millet yoksa vatan da olmaz, vatan yoksa din de olmaz. Şimdi bizlere düşen geçmişte Ruhi Kılıçkıranlar, Süleyman Özmenler, Fırat Çakıroğlu gibi binlerce ülkü erinin vazifesi ve Ülkü Ocakları'nın tarihi misyonudur. Tüm Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine açık bir çağrıdır bu. Bizde ilimizde ve ilçemizde üniversitelerde ve hiç bir yerinde terörist istemiyoruz. Bu vatan hainlerin kökünü kazıyıncaya kadar vatan din ve devlet uğruna can vermeyi cana minnet sayan bu teşkilat her türlü desteğe hazırdır. Türk devleti öksüz kalacaksa eğer, koyuverin şahin misali saldırsın İbrahim'in delilerini, bozkurtçasına, çakal sürüsüne, ay gökte kaldıkça, ulu kocaların, ak sakalların duası üstümüze olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safranbolu İsmail Taş Karabük Güncel Haberler

title