Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Oda Orkestrası, konser verdi.

Çorlu Belediyesi Oda Orkestrası, konser verdi.

Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen konserde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki müzik kurslarının eğitmen ve öğrencilerinden oluşan 22 kişilik oda orkestrası, müzikseverlerle buluştu.

Hakan Özel, Onur Kasap ve Tuğçe Haşimoğlu yönetimindeki orkestra, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konserde salonu dolduran müzikseverler, oda orkestrasının seslendirdiği şarkılara alkışlarla eşlik etti.

-"Bilgisayar.com" adlı çocuk müzikali Çorlu'da ilgi gördü

(Fotoğraflı)

Bilgisayar.com adlı çocuk müzikali Çorlu'da ilgi gördü.

Memduh Şevket Esendal Tiyatro Salonu'nda, Renkli Sahne Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunu Çorlu'daki anaokulu öğrencileri izledi.

Bilgisayar.com isimli oyununu ilgiyle seyreden minik öğrenciler, müzikaldeki şarkılara da alkışlayarak eşlik etti.

-TAGİD'in, çalışmaları

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Eşbaşkanı Ali Canbulat, üyeleriyle sadece bir derneği değil, sevgiyi, dostluğu ve kardeşliği paylaştıklarını kaydetti.

Canbulat, Çorlu'da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin yönetim kurulu başkanı ve TAGİD üyesi olan Yaşar Yılmaz'ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, gerektiğinde iş dünyasına yön veren global bir iş adamları derneği, gerektiğinde ise üyelerine huzur veren bir paydaş olduklarını söyledi.

Üye iş yerlerini ziyaret ederek üyeleriyle olan diyaloglarını artırma çalışması içerisinde olduklarını belirten Canbulat, fırsat buldukça bir ay içerisinde 5-10 üye firmayı ziyaret etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

-TGB'den açıklama

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Çorlu İlçe Örgütü, eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis'in ölümünün 20. yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında, "Bugün, Mustafa Kemal'in askeri eski Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Eşref Bitlis'in öldürülüşünün 20. yılı. Eşref Bitlis, Özalcı, Amerikancı, piyasacı sisteme taban tabana zıt olduğu için, emperyalizmin hedef tahtasındaydı ve şehit edildi." denildi.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Eşref Bitlis Hakan Özel Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

title